Om os

Dansk drømmesøvn – økologisk og bæredygtigt

Tænk over hvor mange timer vi bruger på at lade op og gøre klar til næste dags udfordringer – i vores seng. Omgiver vi os så med den allerbedste komfort, der er med til at sikre den gode og vigtige nattesøvn?

To erfarne mænd fra detailbranchen, Tonny Nissen og Michael Overby, drevet af passion for design og nyudvikling, satte sig for et par år siden for at udvikle luksusprodukter til den optimale søvn. Naturligvis i de lækreste naturmaterialer af den bedste langfibrede Mulberry-silke, der findes, og økologisk bambus. I 2023 blev Mia Foldager en del af vores virksomhed. Mia kommer fra fashionbranchen og har over 10 års erfaring med at bygge brands.

Alle produkter er, som firmanavnet antyder, designet og udviklet i Danmark, i de sidste par år. Leverandøren i Asien er nøje udvalgt og lever til fulde op til de højeste krav om økologi og bæredygtighed.

I april 2021 blev hjemmesiden lanceret, så alle nu kan få glæde og velvære af de lækre produkter.

Hvorfor en dyne af den fineste, langfibrede Mulberry silke?

  • 100 % økologisk naturmateriale (OEKOTEX-certificeret)
  • Astma- og allergivenlig (husstøvmider har meget svært ved at leve i silke)
  • Temperaturregulerende (kølig om sommeren og lun om vinteren)
  • Åndbar og antibakteriel (skimmelsvamp og andre mikroorganismer trives ikke i silke)
  • Langfibret silke sikrer, at der ikke er såkaldte kuldebroer og undgår, at materialet klumper sammen
  • Skånsom mod hud og hår grundet den meget glatte overflade
  • De håndlavede silkedyner fås i sommer- helårs- og vinterudgave (700 gram/1.000 gram/1.500 gram). Størrelser: 140×200, 140×220, 200×220 (dobbelt) og 100×140 (junior).

Som alternativ til den rene silkedyne med både Mulberry silkefyld og silkecover, kan du også vælge en dyne med cover i økologisk bambus. Bambus har alle de samme skønne egenskaber som silke, så også her er der tale om et luksusprodukt.

Sengelinned produceres både i Mulberry silke og økologisk bambus – begge produkter i den bedste kvalitet, som er utroligt skånsomme mod hud og hår og samtidig det mest åndbare materiale til at sikre dig en komfortabel søvn.

Din bedre hverdag

Det er værd at overveje at investere i din bedst mulige nattesøvn. Vores søvn er essentielt for, at vi kan fungere i alle aspekter af vores hverdag – på vores arbejde, sport, i fritiden og sammen med familie og venner. Det kan blive de bedste penge, du nogensinde har givet ud.

Alt kan købes på www.dreamingcopenhagen.com.  

Sov godt og vågn op udhvilet i luksus!

Team Dreaming