Silke Hovedpudebetræk

695,00 DKK

100% Mulberry silke 19mm.

Str. 60 x 63 cm

Farve: Elfenben

Vis mere

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

De små ting gør livet stort
Hvis kun det bedste er godt nok, er du havnet det helt rigtige sted. Noget så småt som betrækket på din hovedpude kan gøre en kæmpe forskel. At vælge et hovedpudebetræk i silke er et statement til omverdenen. Et statement om at du ikke går på kompromis, og at du forstår vigtigheden af den tredjedel, som du bruger af dit liv i sengen. Dette hovedpudebetræk er håndlavet af 100% langfibret Mulberry silke, der ikke kun giver dig en god nats søvn, men er med til at forbedre alle dele af din dag.

Hvorfor vælge et silke hovedpudebetræk?
Oplever du knækket hår og irriteret hud? Det er nogle af de ting, som man undgår med vores silke hovedpudebetræk. Når man vender og drejer sig i løbet af natten, så kan ens hår knække. Ved at sove med et silke hovedpudebetræk undgås dette, da silken er så blød og tæt, så håret ikke sidder fast. Derudover, da silke er et naturprodukt, undgår du, at ligge i kemikalier og andre ting, som er dårlig for din hud, når du bruger vores hovedpudebetræk i silke.

Stadig i tvivl?
Hos Dreaming Copenhagen er du altid velkommen til at se og mærke vores produkter. Det kan du gøre ved at lave en aftale direkte med iværksætterne bag Dreaming Copenhagen. Du kan kontakte Tonny på tlf. 23 23 73 40 eller Michael på tlf. 40 60 88 85, for at få en personlig fremvisning af produkterne på vores lager i Hvidovre.