Silke vinterdyne

4.195,00 DKK

100% Mulberry silkedyne – VINTERDYNE

Silkefyld/silkevår

Str. 140 x 220 – (1.500 gr.)

 

 

Vis mere

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Komfort i særklasse
Vi er rigtig stolte over at kunne præsentere vores mest luksuriøse produkt – nemlig vores håndlavet silkedyne med silkevår i 220 cm. Silkevår betyder, at betrækket, der er udenom dynen, er lavet i den fineste silke. Silken i dyner fra Dreaming Copenhagen er langfibret Mulberry silke, der anses for at være den fineste silke. Med en Dreaming Copenhagen silkedyne er du sikret den perfekte nattesøvn.

Risikofri prøveperiode
Du har altid en 30 dages prøveperiode ved køb af en dyne hos Dreaming Copenhagen. Det vil sige, at hvis du, modsat forventningerne, ikke kan lide dynen, kan du altid returnere den til os inden for 30 dage.

Hvorfor vælge silke?
Der er mange grunde til at vælge silke som materiale til din næste dyne. Konklusionen er klar: Du vil sove bedre. Grunden dertil er blandt andet silkens naturlige varmeregulerende egenskaber. Silke er lange hule fibre, som har en god egenskab til at føre sved samt varme væk fra kroppen, når det er i overskud. En silkedyne kan absorbere hele 33% af sin egen vægt uden at føles ubehagelig fugtig. Derudover giver de hule fibre en isolerende effekt, som medfører, at dynen er dejlig varm.

Hvilken dyne skal jeg vælge?
Dreaming Copenhagens dyner kommer i 3 forskellige tykkelser. Vi gør det nemt og kalder dem henholdsvis sommer-, helårs- og vinterdyner. Tykkelsen på dynerne er angivet i gram. F.eks. er vores sommerdyner 700 gram, hvilket betyder, at der er 700 gram silkefyld i dynen.

Sommerdynen 700 gram
Sommerdynen er til dig, der ønsker en let og kompakt dyne. Hvis du aldrig kan besluttte dig, hvorvidt dine fødder skal være inden eller udenfor dynen, er vores sommerdyne sandsynligvis dynen for dig.

Helårsdynen 1000 gram
Med en helårsdyne fra Dreaming Copenhagen går du aldrig galt i byen. Helårsdynen er til dig, der ønsker en dyne, der er behagelig lun, en perfekt blanding mellem sommer og vinterdynen. Helårsdynen er vores bestseller, og det er også klart denne, som vi anbefaler til kunder, som er i tvivl.

Vinterdynen 1500 gram
Hvis du er lidt af en frossenpind er vores vinterdyne noget for dig. Vinterdynen er på hele 1500 gram, hvilket betyder, at du kommer til at kunne holde varmen. Er du typen som altid har kolde fødder, men nægter at skulle lukke vinduet? Så er vinterdynen helt klart det rette valg for dig.

Stadig i tvivl?
At vælge ny dyne er aldrig nemt… Derfor er du hos Dreaming Copenhagen altid velkommen til at se og mærke vores produkter. Det kan du enten gøre hos vores forhandler KRÆS på Nørregade 8, 9000 Aalborg eller ved at lave en aftale direkte med iværksætterne bag Dreaming Copenhagen. Du kan kontakte Tonny på tlf. 23 23 73 40 eller Michael på tlf. 40 60 88 85, for at få en personlig fremvisning af produkterne på vores lager i Hvidovre.

Farvel til klumpede dyner
Er du træt af klumper og store varmeforskelle i din dyne? Det problem vil du aldrig få med en silkedyne fra Dreaming Copenhagen, ​​idet dynerne består af meget tynde lag, som lægges oven på hinanden indtil den ønskede tykkelse/vægt opnås. På den måde kan lagene ikke bevæge sig i dynen, og dynen bliver helt fri for klumper.

God for dig og godt for miljøet
Silken til silkedyner bliver spundet af den meget sarte silkelarve efter, at den har spist Mulberry blade. Hvis larvens føde indeholder nogen former for kemikalier, dør larven; derfor er vores silke uden nogen former for kemikalier. Alle dyner fra Dreaming Copenhagen er OEKO-TEX 100® certificeret med dertilhørende certifikatnummer BEHO 070288. Dette er din garanti for et produkt, som hverken er skadeligt for din sundhed eller miljøet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.